måndag, maj 19, 2008

Inget fredagsmys

Öster har problem.
Inte så mycket med anfallsspelet som med Borg o Nouri.

Visst Öster kan bättre än vad laget presterade mot Motala, men jag kan inte heller blunda för att Öster inte längre är ett elitlag. O därmed måste ju krav-specen förändras betydligt.
Det har gått lite för fort (Allsvenskan till Division 1 på två år...) men nu är åtminstone jag på det klara med att vi inte längre kan ha önskemål om "brasse-fotboll" på vallen. Synd, men sant.

Värre är det med kravspecen gällande Borg o Nouri.
Vi börjar med Borg o undrar hur ont karln egentligen har?
Den tofsprydde skåningen skulle ju, enligt Schenka, varit på banan när Öster inledde andra halvlek, men plötsligt (under värmningen i pausen!!!) fick han ont i baksidan på låret.
Märkligt att det händer igen (samma sak i premiären, men då innan match) o min uppfattning är att Schenka tror lika mycket på Borgs skada som på tomten.
Om det nu är så att Borg låtsas vara skadad undrar man ju om det är för att han inte accepterar att bli bänkad eller för att inte pallar trycket att komma in o leverera?

Nouri är ett annat jox som Schenka måste reda ut.
Emin har tidigare under säsongen fått böter för bristande inställning (samtidigt som Zavadil) o nu verkar det vara något på gång igen.
* Nouris 45 minuter i reservlaget tidigt i förra veckan var allt annat än inspirerade, enligt Schenka.
* I samband med SR-intervjun (halvtimmen före match Motala-matchen) var Östertränaren uppenbart irriterad över att Nouri inte hjälpte till att värma Malmqvist utan istället satt (demonstrativt?) på bänken.
* När han väl blev inbytt var det en måttligt sugen nr 19 som hoppade in. Enligt dom på bänken var det till o med ordväxling mellan Nouri o Schenka precis innan bytet genomfördes.
* Efter matchen tackade inte Emin motståndaren för matchen. Istället gick han direkt av planen, vilket upprörde både Schenka o Wibbe oerhört.

I takt med att Nouri visar attityd så höjs röster om att han "inte är så jävla bra egentligen" o att han "ska veta sin plats".
Det är bullshit om ni frågar mig. Nouri är given i Östers startelva varje dag i veckan o två gånger på matchdagen. Därför är det bara hälsosamt att han inte gillar att sitta på bänken.

Men när det går ut över resten av laget är det förståss inget fredagsmys. Så Schenka, fixa "Borg o Nouri-situationen" pronto! Då ökar Östers chanser att ta sig upp i Superettan avsevärt.

Med eller utan ett fungerande anfallspel.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Har hört att Nouri blivit erbjuden konktrakt redan för nästa år. Men tackat nej. Därför tjurar han nu.

9:04 em  

Skicka en kommentar

<< Home